درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 391676 | 24 آذر 1403 ساعت 08:11

کاهش حوادث در روزهای سرد تنها با رعایت موارد ایمنی 

با پیش بینی دمای هوا ، سرما و یخبندان ممکن است در روزهای آینده مناطق مختلفی از کشور را تحت تاثیر خود قرار دهد و در زندگی روزمره مردم نیز تغییراتی ایجاد نماید . 
کاهش حوادث در روزهای سرد تنها با رعایت موارد ایمنی 


ذبیح‌اله میقانی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان ضمن اعلام آماده باش کامل تجهیزاتی و پرسنلی جهت خدمت رسانی به شهروندان ، هشدارهایی را برای کاهش حوادث وبلایا بر اثر سرما ارائه نمودند .
وی افزود : مهم ترین مواردی که سبب نگرانی و افزایش آمار حوادث مرتبط با گازگرفتگی و حریق می‌شود، لوازم گازسوزی است که بدون رعایت نکات ایمنی درهنگام سرد شدن هوا مورد استفاده قرار می گیرد و به هیچ عنوان از لوازم گازسوز بدون دودکش در فضای بسته استفاده نکنید .
میقانی ضمن اشاره به بروز حوادث رانندگی در شرایط برفی و بارانی گفت : مهم‌ترین موضوعی که رانندگان باید به آن توجه کنند رانندگی با سرعت مطمئنه است. سرعت مطمئنه یعنی سرعتی که در آن راننده به راحتی قادر به کنترل و متوقف کردن وسیله نقلیه خود باشد .
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان به یخ زدن سطح پیاده‌روها، رودخانه‌ها و... اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه دمای هوا کاهش پیدا می کند ، احتمال یخ زدگی سطوح خیابان و پیاده رو وجود دارد و جهت پیشگیری از لیز خوردن ناگهانی که منجر به بروز شکستگی و صدمات می گردد مواردی نظیر استفاده از کفشهای مناسب ، گام های کوچکتر و راه رفتن بصورت آهسته بویژه بر روی سطوح پلکانی ، جوی آب و پلهای فلزی رعایت گردد .
ایشان در ادامه توصیه نمود :کودکان و افراد سالخورده حتی الامکان از منزل خارج نشوند، بازی کودکان در سطح یخ زده کوچه و خیابان می تواند منجر به بروز حادثه برایشان گردد و به منظور پیشگیری از سقوط از ارتفاع، از نزدیک شدن کودکان به لبه بام جلوگیری نمائید .
میقانی در پایان از شهروندان در خواست نمود حتی المقدور از خروج غیر ضروری از منزل بویژه بمنظور سفر و یا کوهنوردی خودداری نموده و از وسایط نقلیه موتوری و یا دوچرخه استفاده نکرده و در صورت استفاده از خودرو ، از سلامت وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل نمایند و حتماً زنجیر چرخ همراه داشته و در هنگام رانندگی از ترمزهای ناگهانی پرهیز کنند .



عکس خوانده نمی‌شود